kopenaccu » ブログ

合計: 1

A41-X550E Accu Laptop Professioneel

kopenaccu | 2017/7/17 16:42
De Zenbook bestaat bijna volledig uit geborsteld of geanodiseerd aluminium, met een paar donkere accenten van metaal en kunststof (het kader rond het scherm en de oppervlakte waarop het toetsenbord is ingelegd zijn beide donker kunststof). De computer openingen warmte onder het scherm door middel van "slots" in het scharnier, die ook volledig metaal is. Terwijl Apple's MacBook Air gebruikt een strook van kunststof in het scharnier om te helpen de computer beter halen van WiFi-signalen, we hebben niet gemerkt eventuele signaal problemen met de Accu voor Asus a41-x550a http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x5... .

Randen en hoeken van de Zenbook zijn scherp, maar het lichaam is het laag-profiel genoeg dat we niet hebben een probleem met de randen graven in onze polsen. De onderzijde van de computer is licht gebogen kan, en de computer vrij warm aan de onderkant tijdens matige tot zware gebruik. Het gebied in de buurt van de ventilatieopeningen onder het scherm krijgt in de buurt van-kokend heet tijdens het bewerken van afbeeldingen.

Dan de voeten is het gevoel van de Zenbook vrij stevig. Geen delen van de notebook piepen of kraken of flex, en het voelde als de dure machine is toen ik het gebruikte (zo lang als de hiel van mijn juiste palm op de palmsteun niet rock).

Wanneer ik de A41-X550E Accu http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x5... open zou, was het een toss-up of het scherm zou heffen soepel uit de buurt van de rest van de computer zou moeten worden prised apart als een oester. Als het scharnier had losgemaakt van de eerder in de dag en wij hadden geopend en gesloten de computer een paar keer, was het makkelijker om te openen en de onderste helft blijft stabiel op een oppervlak. Als het een dag of twee geweest was omdat de computer was geopend, zouden we moeten werken een vingernagel onder de kern aan de bovenkant te wrikken van het open.

Zodra open, is het lichaam van de Zenbook evenwichtig ten opzichte van het gewicht van het scherm. We kunnen de weergave helemaal terug zonder de computer kantelen met het tip. Het profiel van de computer is dun, metend 9 millimeter op zijn dikste punt en wegend slechts 2.43 lbs, maar zwaarder dan hetzelfde MacBook Air formaat dunner. De computer wordt geleverd met een bruin nylon en lederen hoes die wordt uitgelijnd gesloten, waardoor het gemakkelijk net gooien in een zak en ga (wij hopen u graag bruine envelop-stijl gevallen).

Slechts een handvol poorten zijn op de Zenbook: een DC power jack, USB 3.0, en micro-HDMI aan de rechterkant, en de USB 2.0, de miniVGA, en de hoofdtelefoonaansluiting aan de linkerkant, en een USB-naar-Ethernet-adapter en een miniVGA-naar-VGA-adapter inbegrepen in het vak zijn. De poorten zijn voldoende verdeeld en we hadden geen probleem inpluggen dingen in naast elkaar.

De grote, brede trackpad van de Accu Asus a32-k55 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k5... lijkt metaal omhuld met een laagje plastic. Een kleine zwarte lijn scheidt rechts en links klikken, maar u kunt met de linkermuisknop op over het grootste deel van het oppervlak van het trackpad. Normale wijzen en op taken te klikken of te tikken om te klikken, leest prima op het stuurvlak.

128GB SSD, Core i7-processor en 4GB RAM-geheugen van deze Zenbook combineren om te zorgen voor een pittig ervaring. De computer nooit opgehangen of gestruikeld op streaming video, licht beeldbewerking, of surfen op het Internet. De enige momenten dat ik begon te twijfelen aan het waren toen ik zou een programma downloaden van het Internet en Windows zou een zwart scherm weergeven voor een moment voordat het verzoek om de beveiligingsmachtigingen voor de app te installeren of uitvoeren. De OS knalt door deze reeks veel sneller op Oppenheimer, maar thats Oppenheimer.

Toen we 32-bits Geekbench liepen, vonden we dat de Zenbook uitgevoerd ongeveer op een lijn met een MacBook Air met de dezelfde processor en de hoeveelheid RAM-geheugen. Op evenwichtige wijze met de computer die is aangesloten op een frisse herstart, liepen we Geekbench drie keer, en de beste score de computer bereikt was 5639.

Een van de kenmerken van die Asus heeft een groot probleem van gemaakt is van de Zenbook "instant-on," waar de machine kan wekken uit de slaapstand naar het bureaublad in een seconde. Trouw aan zijn naam duurt de Zenbook minder dan een seconde om uit de slaapstand gehaald op openen. Un-overwinterende vond tussen 15 en 17 seconden en een koude start naar het bureaublad duurt ongeveer 20 seconden.

De Accu Asus a32-n56 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n5... komt verpakt met sommige standaard software, maar niet een offensief bedrag. Geïnstalleerde software omvat Nuance PDF Reader, een map voor Asus Tools, een proefversie van beveiligingssoftware van Trend Micro, en een "Intel Turbo Boost Technology Monitor" die visualiseert de CPU going in Turbo-modus op een kleine computerscherm.

http://www.kopenaccu.com/asus-a42-g7... Accu Asus a42-g75

De Asus Tools omvatten's voor back-up, entertainment, veiligheid, en tekstverwerking, evenals enkele hulpprogramma's. We waren nooit geneigd om ze te gebruiken, maar de computer niet standaard aan hen voor een van de taken die we geprobeerd, hetzij.

Sommige van de visuele overlays die Asus omvat zijn goofy, als de animatie voor het wijzigen van het volume met behulp van de functietoetsen, waar een indicator gaat door middel van een kwart van een cirkel-vormige cilinder. Op zijn best, is dit een vreemd en willekeurige manier te visualiseren draaien het volume omhoog en omlaag.

Een Asus-branded batterij schatter in de widgetbalk vertelt u hoeveel reservetijd van de batterij kundig voor eke zitten zal uit zodra u het deksel, onder andere taken dicht. Batterij schatters kunnen zeer wispelturig, maar de meegeleverde grotendeels correct was. De stand-bymodus timer is in het bijzonder een leuke feature, omdat dat is niet een schatting door de voorraad Windows batterij monitor.
https://tablo.io/kopenaccu/accu-voor...
http://kopenaccu.blogs.magicmaman.co...